آیا امکان بازنشستگی 45 سال سن و 20 سال سابقه پرداخت بیمه زنان خانه دار وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط مریم معینی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من 45 سالمه و شرایط جسمی خوبی ندارم. میخواستم ببینم آیا ممکنه که با 45 سال سن و 20 سال سابقه پرداخت بیمه زنان خانه دار، خودم رو بازنشسته کنم؟ در صورتی که این سن بخوام بازنشسته بشم باید چه شرایطی داشته باشم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین رئیسی

profile
up
down

سلام. خیر امکان بازنشستگی شما با این میزان سابقه پرداخت حق بیمه و با این سن وجود ندارد. شما با 45 سال سن یا باید 30 سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید یا این که باید در 55 سالگی با حداقل سابقه پرداخت حق بیمه به مدت 10 سال خودتان را بازنشسته کنید.