آیا برای دریافت بیمه بیکاری باید ترک کار کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد نوروزی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده یک کارگر هستم که در یک کارگاه کار میکنم. به خاطر یک سری دلایل کارگاه برای مدتی تعطیل شده است و حالا من میخواهم برای این مدت بیمه بیکاری بگیرم. آیا باید برای دریافت بیمه بیکاری ترک کار بزنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میلاد نظری

profile
up
down

درود. بله شما برای دریافت بیمه بیکاری باید ترک کار بکنید و حتما تاریخ ترک کار هم باید در لیست بیمه که توسط کارفرما ارسال میشود قید شود.