آیا برای سنوات پایان خدمت که قرار نیست به صورت سالانه پرداخت شود، ذخیره در نظر گرفته می شود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. میخواستم بدونم برای سنوات پایان خدمت که قرار نیست به صورت سالانه پرداخت بشه ذخیره در نظر گرفته می شه؟ و ثبت حسابداری در صورت ذخیره گرفتن چه زمانی و به چه صورتی است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر ارسلان بلادی

profile
up
down

باسلام بله برای سنواتی که به صورت سالانه پرداخت نمی شود از حساب ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان استفاده می شود و ثبت آن زمان شناسایی ذخیره هزینه حقوق دستمزد (بد) ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان (بس) در زمان پرداخت سنوات ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان (بد) موجودی نقد و بانک (بس)