چه میزان مسيولیت پرداخت بدهی مالیات بر ارزش افزوده بر دوش بنده هست؟

report گزارش

سوال شده توسط سالار ایل بیگی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده در یک شرکت سهامی خاص در حدود 6 در صد سهم دارم و نایب ريیس هستم اما حق امضا ندارم. می خواستم بپرسم که به چه میزان مسيولیت پرداخت بدهی مالیات بر ارزش افزوده بر دوش بنده هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

سلام. تمامی اعضای هیئت مدیره شرکت بدون در نظر گرفتن میزان سهم و میزان اختیاراتشان در زمان مدیریت و سهامداریشان،‌در مقابل مالیات قطعی مسئولیت تضامنی دارند؛ همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که تمام اعضای هیئت مدیره فعلی شرکت در برابر بدهی های مالیاتی قبلی شرکت نیز مسئول هستند.