آیا درآمد کسب وکار اینترنتی نیز شامل مالیات است؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن ملارضا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر. من یک کسب و کار اینترنتی دارم و می خواستم بپرسم که آیا درآمدی که از این گونه کسب و کارها به دست میاد و به حساب بانکی داخل کشور به شخص حقیقی واریز می شه هم شامل مالیات میشه؟ اگر که شامل میشه دقیقا چه نوع مالیاتی به شخص حقیقی تعلق میگیره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهروز

profile
up
down

سلام براساس ماده 1 قانون م.م بند دوم، هر شخص حقیقی که در ایران سکونت دارد باید بابت تمام درآمدهایی که از ایران یا خارج از ایران دریافت می کند مالیات بپردازد. بنابراین کسب و کار اینترنتی شما هم مشمول مالیات می شود.