آیا برای مدیر ساختمان تجاری باید بیمه رد شود؟

report گزارش

سوال شده توسط کوثری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

درصورتی که در یک ساختمان تجاری یکی از اعضای همین ساختمان مدیر ساختمان شود و یا این که کسی را از بیرون آورده و آن شخص مدیر ساختمان شود آیا الزامی در پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی باری ایشان هست؟

در این صورت سوالی که مطرح هست این است که کارفرما چه کسی است و آیا ساختمان باید هیئت مدیره داشته باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمانه گودرزی

profile
up
down

با سلام و درود. در صورتی که شخص انتخاب شده برای مدیر ساختمان شدن از مالکین باشد نیازی به پرداخت حق بیمه نیست. ولی در صورتی که این شخص از مالکین نباشد و مشغول به کار تمام وقت باشد باید یکی از مالکین به عنوان کارفرما تعهدنامه و مدرک ارائه نماید تا مورد بررسی قرار گیرد.