نحوه پرداخت حقوق در زمان مرحصی استعلاجی به چه شکل است؟

report گزارش

سوال شده توسط دارآبادی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام می خواستم ببینم در صورتی که شخصی مرخصی استعلاجی بگیرد به علت بیماری که بستری ندارد حقوق چند روز از این مرخصی را (تا حدود 3 روز) کارفرما پرداخت می کند و چه مقدار از آن را بیمه تامین اجتماعی پرداخت می کند؟

و این که آیا کارفرما این قدرت را دارد که مرخصی های استعلاجی کارگر را به سه بار در سال به مدت هر بار سه روز محدود نماید و بیشتر از این مقدار را از مرخصی های استحقاقی کم کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام. کارفرما وظیفه ای در قبال پراخت دستمزد و حقوق در رابطه با مرخصی های استعلاجی به مدت زیر 4 روز ندارد. یعنی حقوق مربوط به مرخصی استعلاجی کمتر از ۴ روز از طرف کارفرما پرداخت نمیشود. بنابراین این مدت مرخصی استعلاجی از حقوق مربوط به کارکرد کارگر کم می شود و بعدا تامین اجتماعی آن را به کارگر پرداخت می کند.