آیا بعد از چندین سال می توان حق بیمه خویش فرمای سال های گذشته را پرداخت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهرگان در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

عرض ادب و احترام

من حدود 4 سال پیش یک حساب بیمه خویش فرما باز کردم که بعد از یک مدتی متاسفانه دیگه ادامه ندادم. ایا الان با گذشت 4 سال میتونم همون رو ادامه بدم یا اینکه باطل شده؟

یا اینکه میتونم کل این 4 سال رو با حق جریمه پرداخت کنم تا بیمه برام رد بشه؟

ممنون از پاسخگویی مشاوران

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مسعود آژند

profile
up
down

با سلام و احترام خدمت شما

در خصوص سوال مطرح شده باید بگوییم که بیمه خویش فرما و مشاغل ازاد برای پرداخت آن ها مهلت قانونی در نظر گرفته می شود که در صورت عدم پرداخت در مدت زمان مقرر، بیمه ابطال و برای برقراری مجدد بایستی به سازمان مربوطه مراجعه کنید.

در نهایت هم باید بگوییم که متاسفانه امکانی برای پرداخت یکجای حق بیمه بعد از چند سال وجود ندارد.