آیا می توان بعد از دومین مرخصی زایمان از بیمه بیکاری استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدیه اقازاده در دسته بندی مرخصی زایمان و استعلاجی

پروفایل
up
down

سلام. روزتون بخیر باشه. بنده حدود 8 سال سابقه بیمه اجباری دارم. آخر خرداد 1401 مرخصی زایمانم تمام میشه. از آنجائیکه که دومین فرزندم را فارغ شدم، کار کردن خیلی سخت است. آیا راهی هست که بدون اینکه شرکت به دردسر بیفتد، بعد از اتمام مرخصی زایمان، بیمه بیکاری دریافت کنم؟

لطفا راهنمایی کنید

سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سبحان مریدی

profile
up
down

باسلام

باید بدانید که پس از دوسال از تاریخ مرخصی زایمان، نمی توانید از بیمه بیکاری استفاده کنید و کارفرما بایستی نسبت به اشتغال شما اقدام کند. مگر ازطریق رای اداره کار عدم نیاز محرز گردد. در این صورت امکان برقراری بیمه بیکاری مهیا می شود.