آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه فرانشیز را پرداخت می‌کند؟

report گزارش

سوال شده توسط مرتضی کرابی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من برای معالجه به بیمارستان خصوصی مراجعه کردم و به من گفتند که فقط بیمه تکمیلی قبول می کنند. اینطور که متوجه شدم بیمه تکمیلی هم 70 درصد پوشش می دهد و من ۳۰ درصد ما بقی را باید فرانشیز پرداخت کنم. می خواستم بدانم آیا بیمه تامین اجتماعی این ۳۰ درصد را پرداخت می کند یا خیر؟

در ضمن من بیمه اختیاری دارم. چقدر طول می کشد تا بیمه هزینه فرانشیز را پرداخت کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط عادله غلامي

profile
up
down

سلام دوست عزیز. شما برای این که بتوانید آن ۳۰ درصد فرانشیز را از بیمه تامین اجتماعی دریافت کنید باید اصل تمامی پرونده های بیمارستان و مدارک خودتان را به تامین اجتماعی ارائه کنید و پس از تایید مدارکتان را به همراه 30 درصد فرانشیز دریافت کرده و از تامین اجتماعی به موسسه مربوط به بیمه تکمیلی خود بروید وبه آن ها این مدارک و فرانشیز را تحویل دهید. سپس بقیه هزینه های پرداخت شده را براساس قرارداد و تعهدات بیمه گر بیمه تکمیلی خود دریافت کنید. این را هم در نظر داشته باشید که هزینه های بیمارستان عموما از زمانی که بیمه تکمیلی مدارک را دریافت می کند تا ۳ ماه زمان می برد تا از طرف بیمه تکمیلی پرداخت شود.

با احترام.