آیا عیدی و سنوات به کارمند با سابقه کمتر از یک سال تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط mohammad در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید من در یک شرکتی به مدت 6 ماه کار کردم و قصد دارم که استعفا بدم به دلیل یک سری مشکلات. با این شرکت قرارداد یکساله داشتم. می خواستم بپرسم آیا اگر من از این شرکت استعفا بدم با این که کمتر از یک سال در این شرکت مشغول به کار بودم به من عیدی و سنوات تعلق میگیره یا نه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمید رضا معینی

profile
up
down

سلام و درود. براساس قانون اگر کارگر یا کارمندی کمتر از یک سال در شرکت و کارگاهی فعالیت داشته باشند، متناسب با میزان کارکردشان به آن ها مزایای پایان کار مثل عیدی، بازخرید ذخیره مرخصی و سنوات تعلق می گیرد.