آیا می توان برای زایمان همزمان از دو بیمه تکمیلی استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط صالحی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

یا سلام. همسر بنده از طرف محل کار بیمه تکمیلی سرمد شدن. در حال حاضر هم بنده ایشون رو به عنوان اعضای خانواده بیمه تکمیلی دانا کردم. سوال بنده این است که همسرم برای استفاده از مزایای بیمه دانا بایستی دوره انتظار رو طی کنه؟ اگر جواب مثبت هست، چه مدت طول میکشه؟ آیا امکانش هست تا از هر دو بیمه به طور همزمان استفاده کرد؟

ممنون از پاسخ شما

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام دوست عزیز. ضمن آرزوی سلامتی برای همسر و فرزند دلبندتان

دوره انتظار بستگی به میزان جمعیت بیمه شدگان در شرکت مربوطه دارد. بهترین و راحت ترین راه هم پرس و جو از کارگزینی شرکت خودتان است. استفاده از دو بیمه ممانعتی ندارد. حق بیمه را بایستی از یکی بگیرید و کپی تاییدیه های پرداخت را به بیمه گر بعدی برده و هر چه به عنوان فرانشیز دریافت نکرده اید را از دومی دریافت کنید.

با احترام