آیا بیمه نامه خودرو که با مدارک جعلی ثبت شده باشد،اعتبار دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط موسوی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

با سلام.در صورتی که مدارک در هنگام صدور بیمه نامه جعلی باشد (مثلا برگ سبز ماشین)، آیا بیمه نامه باطل می شود؟یا آن بیمه نامه اعتبار دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

باسلام. رعایت اصل حسن نیت یکی از شرایط همه قراردادهای بیمه است. یعنی اگر شرکت بیمه متوجه این موضوع شود، بیمه نامه را باطل می کند و حق بیمه ای که دریافت کرده به هیچ عنوان پس نمی دهد و اگر خسارتی پرداخت کرده، می تواند آن را از بیمه گذار (صاحب بیمه نامه) پس بگیرد و اگر هم بیمه نامه به صورت قسطی بوده، اقساط سررسید شده را از بیمه گذار مطالبه نماید.