آیا بیمه هزینه جراحی انحراف بینی رو مشمول میشه یا نه؟

report گزارش

سوال شده توسط فتاحی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من به تازگی عمل جراحی انحراف بینی به همراه زیبایی انجام دادم. می خواستم ببینم آیا بیمه هزینه جراحی انحراف بینی رو مشمول میشه یا نه؟ همه مدارک مورد نیاز برای ارائه به بیمه هم موجوده.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

با سلام نه همچین چیزی امکان پذیر نیست و شما باید پیش از عمل جراحی به پزشک مراجعه می کردید

و در صورت تایید پزشک باید اقدام به پرداخت می کردید. در حال حاضر هم شما می توانید مدارکتان را به بیمه ارائه کنید و آن ها هم در صورتی که تمایل داشته باشند و لطف کنند می توانند مدارکتان را قبول کرده و هزینه عمل را پرداخت نمایند. اما به طور کل با این شرایط هزینه مربوط به عمل شما توسط بیمه قابل پرداخت نیست مگر اینکه ارفاق کنند و این کار را انجام دهند.