آیا با سابقه قبل انقلاب میتوان مستمری دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا پیرهادی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. پدر بزرگ من 11 سال سابقه در کانون کارآموزی کشوری مربوط به قبل از انقلاب داشتند. می خواستم ببینم آیا ایشان می توانند مستمری دریافت کنند؟ باید برای این کار به کجا مراجعه کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام و احترام.

به طور دقیق نمی شود گفت. باید اول معلوم شود که نظام استخدامی پدر بزرگتان چه بوده و بعد مشخص شود که عضو کدام صندوق بیمه ای بوده اند. بعد از آن می شود در رابطه با این که ایشان می توانند مستمری دریافت کنند یا خیر، بررسی های لازم را انجام داد.