آیا تمدید قرارداد کار موقت آن را به قرارداد دایم تبدیل میکند؟

report گزارش

سوال شده توسط خراسانی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام برادر من قرارداد 6 ماهه با یک کارخانه داشته که یک ماه دیگه قراردادشون تموم میشه کارفرما پیشنهاد داده که مجددا قرارداد رو تمدید کنن میخواستم بدونم تکرار این قرارداد موقت باعث میشه که قرارداد به قرارداد دائم تبدیل بشه؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. خیر مطابق با قانون تکرار یک قرارداد موقت موجب تبدیل اون به قرارداد دائم نمیشه و باز هم مطابق با قانون کار محدودیتی در خصوص تعداد دفعات و توالی قرارداد کار موقت وجود نداره. اگر از لحاظ مزایا براتون سوال هست هم باید عرض کنم که تفاوتی نداره و برادر شما در هر صورت مطابق با مدت زمانی که قرارداد داشتن و سر کار بودن حقوق، پاداش، عیدی و سایر مزایا براشون محاسبه و پرداخت میشه.