آیا میشود قرارداد دائم را به قرارداد موقت تغییر داد؟

report گزارش

سوال شده توسط معصومه دارابی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام من 8 سال در یک شرکت قرارداد دائم داشتم حالا کارفرما قصد داره که قرارداد رو به قرارداد موقت تغییر بده، آیا همچین چیزی ممکنه؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام. بله در صورتی که کارمند تمام حقوق و مطالبات خود از قرارداد دائم را دریافت کرده باشد و آن قرارداد خاتمه یافته باشند کارمند و کارفرما میتوانند قرارداد جدیدی با مدت زمان دلخواه انعقاد کنند و منعی وجود ندارد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید مسعود قائم مقامی

profile
up
down

با رعایت ماده 10 قانون مدنی که بیان داشته است: " قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است." امکان هر توافقی هست.