آیا بستن قرارداد کاری زیر یک سال قانونی است؟

report گزارش

سوال شده توسط دادمهر در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. پدر من چند سال کار نکردن و الان میخوان به عنوان نگهبان در یک شرکت مشغول بشن. کارفرما گفته قرارداد رو 6 ماهه میبنده تا ببینه به توافق میرسن یا نه. میخواستم بدونم آیا قرارداد کمتر از یک سال از لحاظ قانونی معتبر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا راستین

profile
up
down

سلام و وقت بخیر بله معتبر و قانونی هست. قبلا در ماده 40 قانون کار این موضوع مطرح بود که قرارداد کمتر از یک سال نباید باشد اما این قانون اکنون دیگر وجود ندارد و کارفرما و کارگر با توافق هم و بسته به نیاز کار یا پروژه میتوانند برای مدت دلخواه قرار داد ببند.