آیا حق اولاد، مسکن و خوار و بار که به صورت ماهیانه و از پیش تعیین شده است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

درود بر شما. پرسش من در رابطه با حق اولاد و حق مسکن است. میخواهم بدانم در رابطه با حق اولاد، مسکن و خوار و بار که به صورت ماهیانه و از پیش تعیین شده است، آیا میزان آن در ماه های 31 روزه با ماه 29 روزه متفاوت است و جدا محاسبه می شود؟

برای مثال در سال 98 حق اولاد ماهیانه 1.900.000 ریال بود. آیا برای ماه های 31 روزه باید 1.900.000 را بر 30 تقسیم کنیم؟ و نتیجه را در 31 ضرب کنیم؟ و یا این که این مقدار که تعلق گرفته به عنوان حق اولاد و مسکن و خوار و بار برای همه ماه ها یکی است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فاطمه کمالی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز میزان تعلق گرفته به حق اولاد در واقع برابر است با میزان حقوق 3 روز وزارت کار برای هر فرزند و هیچ ربطی به تعداد روزهای هر ماه ندارد.

در مورد حق مسکن و خوار و بار هم به این صورت است که تصمیم آن با کارفرماست و برای مثال می تواند بر طبق روزهای کارکرد پرداخت شود. اما در نظر داشته باشید، در صورتی که کارگر یک ماه به صورت کامل کار کرده باشد، حق مسکن و حق خوار و بار او بر اساس حقوق 30 روزه پرداخت می شود و در صورتی که کارگر برای کمتر از یک ماه، برای مثال 15 روز کار کرده باشد تصمیم نهایی برای میزان پرداخت حق مسکن و خوار و با کارفرما خواهد بود و براساس همان روزهای کارکرد پرداخت می شود.