پایه سنوات کارگران با سابقه قبل سال 92

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام

تعدادی کارگر دارم که از سال ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ (یعنی قبل از سال ۱۳۹۲) در کارگاه من مشغول به کار هستن

با توجه به بخشنامه وزارت کار در سال ۱۳۹۲ در مورد پایه سنوات، (که بر اساس آن کارگران قراردادی هم می بایست پایه سنوات دریافت کنند)، چندتا سوال دارم که شیوه محاسبه و اعمال پایه سنوات آنها چگونه است؟

نکته: من تا انتهای سال ۱۳۹۱ حق سنوات و عیدی را هر ساله با همه کارگران تسویه حساب می کردم ولی برگه تسویه حساب با امضای کارگر ندارم)

در فرض پرداخت حق سنوات و عیدی، آیا باید از سال ۱۳۹۲ به بعد، پایه سنوات را صفر کنم و از این سال به بعد پایه آنها را اضافه کنم یا اینکه از سال ۱۳۸۵ یا ۱۳۸۴ پایه آنها را اعمال کنم؟

با توجه به پرداخت حق سنوات و عیدی، آیا می توانم بابت پرداخت حق سنوات سال های قبل از ۹۲ البته با رضایت کارگر تعهد محضری بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میر هادی حسینی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

فرمول محاسبه پایه سنوات:(تعداد روزهای کاری ماه×۷۰,۰۰۰) + حقوق پایه ماهانه اعلام‌شده در سال جاری =حقوق ماهانه در سال دوم

برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید

https://blog.finto.ir/۳۹۹/

بااحترام