آیا سنوات خدمتی در ماه های 30 روزه و 31 روزه متفاوت است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سوالم این بود که برای محاسبه سنوات خدمتی با استفاده از فرمول زیر حقوق پایه دریافتی برای ماه های 30 روزه با ماه های 31 روزه به طور یکسان محاسبه می شود؟ یا خیر؟ یعنی در فرمول زیر برای ماه های 31 روزه در قسمت روز های کارکرد عدد 31 قرار می گیرد؟

حقوق پایه دریافتی÷۳۶۵×روزهای کارکرد(۳۱)

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا محمدی

profile
up
down

با سلام دوست عزیز

بر طبق ماده 24 قانون کار، در پایان قرارداد، به کارگر به ازای هر سال خدمت یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار تعلق می گیرد.

برای محاسبه سنوات خدمت، حقوق پایه و ثابت یک ماه 30 روزه در نظر گرفته می شود و روزهای کارکرد مربوط به هر ماه در این فرمول مورد استفاده قرار می گیرد.