آیا در زمان مرخصی استعلاجی به بیمه کارفرمایی حقوق تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط خرازی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام همسر من در حال تشکیل کارگاه هست و می خواهد بیمه کارفرمایی دریافت کند. شرایط بیمه کارفرمایی را چک کرده ایم و متوجه شدیم که به کارفرما بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد و ۲۷ درصد باید حق بیمه پرداحت کند. سوالی که داشتم این است که آیا در زمان مرخصی استعلاجی به همسرم با بیمه کارفرمایی، حقوق هم تعلق می گیرد یا خیر؟‌

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام. خیر. کارفرما علاوه بر این که بیمه بیکاری ندارد، در زمان مرخصی استعلاجی هم به او دستمزد تعلق نمی گیرد.

با احترام.