چگونه اثبات کنم کارفرما به دروغ بابت حق بیمه از من رسید گرفته است؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید تحریرچی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. بنده کارگر هستم و کارفرمای من با حقه و کلک بابت حق بیمه از من رسید گرفته که نشان میدهد من از او مبلغی را گرفتم. میخواستم ببینم اگر کارفرما بیمه های تامین اجتماعی را برای اجرای حکم ارائه کند آیا من می توام شخصی را به عنوان شاهد به دادگاه ببرم مبنی بر این که هیچ مبلغی از کارفرما دریافت نکردم؟ آیا راهی هست که من بتوانم حق خودم را دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین دهقانی

profile
up
down

با سلام و درود. این مسئله که کارفرما بخواهد به شما حق بیمه نقدی پرداخت کند کاری غیرقانونی است. شما می توانید با شکایت به اداره کار و ارائه مدارکی که دارید برای احراز حق بیمه و میزان کارکردتان اقدام کنید. بهتر است برای اطمینان بیشتر با یک مشاور حقوقی نیز مشورت نمایید.