آیا در صورتی که فاکتور ارائه ندهیم از نظر ارزش افزوده مشمول جریمه میشویم؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین فلاح در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر.

بنده در کار خرید و فروش هستم. از هیچ کدام از خریدهایم فاکتور و فاکتور رسمی ندارم اما تمامی مبالغ را در سامانه معاملات فصلی ثبت کرده و مبلغ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده فروش را هم خودم پرداخت می کنم. میخواستم بدونم با این حساب چون فاکتور ارائه نمی دهم از نظر ارزش افزوده مشمول جریمه میشوم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضاپودینه ذاتی

profile
up
down

با سلام. براساس ماده 147 قانون مالیات های مستقیم شما برای این که هزینه های خود را اثبات کنید باید یک سری مدارک و مستندات داشته باشید بنابراین تنها مدرک شما در امر خرید و فروش فاکتور است. پس باید حتما این فاکتور ها را اللخصوص فاکتور رسمی را مبنی بر درست بودن معاملات تان و تایید آن ها ارائه دهید.

با احترام.