آیا در صورت اتمام بیمه مراکز درمانی میتوانند تشخیص دهند؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من مدتی است که از کارم بیرون آمده ام و بیمه تامین اجتماعی من هم قطع شده است. دفترچه بیمه من هنوز تاریخ انقضای آن نرسیده و برگه سفید دارد. می خواستم ببینم در صورتی که به بیمارستان مراجعه کنم با ارائه دفترچه بیمه آیا بیمارستان متوجه می شود که بیمه ی من قطع شده یا از دفترچه استفاده می کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط ندا حبیبی

profile
up
down

باسلام. معمولا پس از مراجعه به بیمارستان اعتبار داشتن دفترچه شما از شعبه مورد نظر استعلام می شود و در صورتی که متوجه شوند دفترچه بیمه شما اعتبار ندارد به صورت آزاد با شما حساب خواهند کرد.