اگر کارگر در زمان بازرسی از بیمه غایب باشد چه اتفاقی می افتد؟

report گزارش

سوال شده توسط اقا سید در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. بنده حدود 7 سال است که در جایگاه پمپ بنزین کار می کنم. تو این مدت همیشه زمان بازرسی حضور داشتم و برگه حضور رو امضا کردم. اما 15 روز گذشته بخاطر کسالتی که داشتم در زمان بازرسی حضور نداشتم. چه کاری باید انجام بدم؟ آیا بیمه ماه گذشته برا یمن تایید و رد نمیشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

سلام دوست عزیز

شما می بایست با در دست داشتن مدارک و مستندات دال بر علت عدم حضور شما در محل کار به شعبه مورد نظر مراجعه کنید.

بااحترام