چه نوع بیمه برای شرایط افزایش سقف سنی استخدام مناسب است؟

report گزارش

سوال شده توسط شیخ زاده در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده در حال حاضر تحت پوشش بیمه 18 درصد مشاغل آزاد تامین اجتماعی هستم اما الان به سابقه بیمه جهت کم شدن شرایط سنی و استخدام شدن در ارگان های دولتی نیاز دارم. میخواستم بپرسم باید از چه بیمه ای استفاده کنم با این اوصاف؟ شما چه بیمه ای رو پیشنهاد می کنید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حامد شایق

profile
up
down

اینطور که از صحبت هاتون به نظر می آید شما نیاز به بیمه اجباری دارید که برای شما در واقع سابقه کار و پرداخت بیمه محسوب شود و استفاده از بیمه مشاغل آزاد در واقع سابقه بیمه برای شما محسوب می شود.

با این حساب باید شما در کارگاه و یا شرکتی مشغول به کار شوید تا بتوانید از بیمه اجباری استفاده کنید. یعنی در واقع اگر در کارگاهی مشغول به کار شوید از طرف کارگاه اطلاعات شما را در لیست بیمه رد می کنند. با بیمه اجباری هم برای شما سابقه کار ثبت می شود و هم سابقه پرداخت حق بیمه.