نحوه دریافت دیه برای حادثه حین کار به چه شکل است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی تقی پور در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده در معدن زغال سنگ کار می کردم که طی یک حادثه آسیب دیدم و 6 ماه استراحت پزشکی دارم که حدود ۳ ماه از آن می گذرد.

میخواستم برای دریافت دیه پیگیری کنم اما نمیدانم باید چطور و از کجا شروع کنم. لطفا راهنمایی کنید که باید به کدام مرجع و ارگان بروم؟ وکیل هم لازم می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام. وقتی همچین حوادثی پیش می آید عموما در صورتی که کارفرما و شخص از بیمه استفاده می کنند، کارفرما باید طی ۳ روز گزارش حادثه را برای تامین اجتماعی بفرستد تا تامین اجتماعی و اداره کار جهت بررسی حادثه بازرس بفرستند که این بازرس تعیین می کند چه کسی به چه میزان مقصر است و ...

در رابطه با دیه هم شما باید به دادگاه رفته و اقامه دعوی کارفرما کنید که بعد از آن به پزشکی قانونی فرستاده می شوید برای تعیین میزان و درصد آسیب و دیه.