آیا در صورت نداشتن سابقه بیمه میتوان از بیمه زنان خانه دار استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین معرفتی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام میخواستم بپرسم در صورتی که یک خانوم خانه دار 48 سال سن داشته باشد و سابقه ی پرداخت حق بیمه هم نداشته باشد، آیا می تواند بیمه زنان خانه دار را دریافت کند؟ شرایط دریافت این بیمه به چه صورت است؟ مبلغ حق بیمه چقدر است؟ شرایط بازنشستگی آن چگونه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین دهقانی

profile
up
down

با سلام. اولین مورد که قابل ذکر است، این است که شرایط سنی برای دریافت بیمه زنان خانه دار تا 45 سال است؛ اگر که سن متقاضی بیش از این مقدار است، باید تا حدود ۲ برابر مازاد سنی مقرر، سابقه پرداخت حق بیمه قبلی در سازمان بیمه تأمین اجتماعی، داشته باشد. بیمه زنان خانه دار نیز جزو بیمه های اختیاری مشاغل آزاد محسوب می شود و میزان پرداخت حق بیمه و شرایط بازنشستگی آن به نوع قراردادی که با بیمه تامین اجتماعی می بندید بستگی دارد.