پس از اتمام اقساط بیمه سربازی چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محسن صدرایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بدونم که وقتی پرداخت اقساط بیمه مربوط به سربازی تموم بشه آیا باید به شعبه بیمه تامین مراجعه کنیم برای ثبت اون؟ یا این که به طور خودکار این سوابق به بیمه ما پس از اتمام پرداخت قساط اضافه می شه؟‌

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

در صورتی که شما اقساط خودتون رو در تاریخ و مهلت معین شده تمام و کمال پرداخت کنید سابقه بیمه خدمت سربازی شما به صورت اتوماتیک و خودکار به سابقه بیمه پردازی شما اضافه خواهد شد. در صورتی که در پرداخت این اقساط منظم نبوده باشید و دیر تر از موعد و یا زودتر پرداخت کنید، برای اطمینان از این که سابقه پرداخت بیمه سربازی به سوابق بیمه پردازی شما اضافه شده است یا نه بهتر است که به شعبه بیمه خود مراجعه کرده و از آن اطمینان حاصل نمایید.