آیا زمانی که برگ قطعی مالیات دریافت کردیم باید همان سال درخواست مفاصا حساب کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید امدادی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. در صورتی که برگ مالیات قطعی را دریافت کرده باشیم آیا لازم است که برای همان سال درخواست مفاصا حساب از دارایی بکنیم؟

من به ممیزی مراجعه کرده بودم و آنها گفتند که همان برگ قطعی کافی هست و به برگ مفاصا حساب مخصوصا برای سال های گذشته نیازی نیست. آیا این درست است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام. اداره ی دارایی تنها بر اساس تقاضانامه هایی که از سمت نهاد های رسمی مانند بانک ها و بخش های دولتی و اشخاص حقوقی و... ارسال شده باشد مفاصا حساب صادر می کند و به هیچ عنوان هم در این مفاصا حسابی که صادر می کند به طور قطعی اعلام تسویه حساب مالیاتی نمی کند؛ بلکه فقط اعلام می کند که پرونده شما مشکل خاصی ندارد و تا فلان زمان و فلان سال مالیات شما پرداخت شده است و به پرونده شما تا فلان سال رسیدگی شده است.

با احترام