آیا روی برگه قطعی مالیات می توانم اعتراض کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد جواهری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده برگه تشخیص مالیات بر ارزش افزوده را دریافت کردم در زمان ارسال اعتراض چون فکر می کردم 30 روز مهلت دارم روز 25 از زمان مهلت مراجعه کردم و اعتراضم را ثبت نمودم اما برایم برگه قطعی صادر شده. می خواستم بپرسم آیا روی برگه قطعی می توانم اعتراض کنم یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی هاشمی

profile
up
down

سلام دوست عزیز بر روی برگه قطعی نمی توان اعتراض ثبت کرد اما در قالب ماده 251مکرر ق.م.م پرونده قابل اعتراض است و پیگیری آن در کمیسیون حل اختلاف موضوع ماده مذکور انجام می شود.

توضیحات ماده 251:

ماده ۲۵۱ مکرر- در مورد مالیات‌های قطعی موضوع این قانون و مالیات‌های غیرمستقیم که در مرجع دیگری قابل طرح نباشد و به ادعای غیرعادلانه بودن مالیات مستنداً به مدارک و دلایل کافی از طرف مؤدی شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی شود وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌تواند پرونده امر را به هیأتی مرکب از سه نفر به انتخاب خود جهت رسیدگی ارجاع نماید.

رأی هیأت به اکثریت آراء قطعی و لازم‌الاجرا می‌باشد. حکم این ماده نسبت به عملکرد سنوات ۱۳۶۸ تا تاریخ تصویب این اصلاحیه نیز جاری خواهد بود.