آیا سنوات متوفی به بازماندگان تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط mohammad در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه خاله من وقتی فوت کردن که به بازنشستگیشون 4 ماه مونده بود و درواقع میخواست با 25 سال سابقه کار در آموزش و پرورش بازنشسته بشه. اما متاسفانه چون سرطان داشتن فوت کردن.

الان بچه های خالم چطور می تونن دستمزد این همه سال زحمت رو دریافت کنن؟ اصلا سنوات ایشون چطور حساب و پرداخت می شه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حمید رضا معینی

profile
up
down

با سلام و درود. ابتدا باید توسط خانواده شخص فوت شده انحصار وراثت انجام شود و برای این کار باید از دادگستری اقدام کنند. بعد از انحصار وراثت هرگونه مطالبه ای که شخص فوت شده داشتند از سازمان آموزش و پروش نسبت به سهم هر یک از بازماندگان و وراث بین آن ها تقسیم خواهد شد.