آیا سوابق جبهه و تامین اجتماعی را میتوان به بیمه روستایی انتقال داد؟

report گزارش

سوال شده توسط دهقانی در دسته بندی سوابق بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من یک پدر بزرگ 55 ساله دارم که به مدت 13 سال و 2 ماه سابقه پرداخت حق بیمه روستایی داره و به مدت 5 سال هم سابقه پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی داره. به جز این ها مدتی هم سابقه حضور در جبهه داره. می خواستم ببینم آیا ممکنه که سابقه پدربزرگم رو از تامین اجتماعی و همینطور سابقه جبهه اون رو منتقل کنیم به بیمه روستایی؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام. شما می توانید تنها سابقه تامین اجتماعی پدر بزرگتان را به بیمه روستایی منتقل کنید و جبهه امکانش نیست.

توجه داشته باشید که باید تا سن 60 سالگی هم بیمه پرداخت کنند.