آیا شخص صاحب ماشین برای گرفتن خسارت از بیمه حتما باید حضور داشته باشد؟

report گزارش

سوال شده توسط امین دارابی در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

باسلام

سلام بنده تک فرزندم و پدرم هم حدود ۷ سال پیش فوت کردن. حدود ۷ سال است که ماشین ایشان درست من بوده و ما کار سند زدن ماشین به نام من را انجام نداده ایم. متاسفانه من دو روز پیش تصادف کردم و مقصر شناخته شدم. الان میخواهم از بیمه خسارت دریافت کنم بابت بیمه فرد مقصر که برای ماشین گرفتیم اما بیمه مدام میگوید خسارت را فقط به صاحب ماشین می پردازد.

الان من باید چه اقدامی بکنم برای بیمه؟ کارهای انحصار وراثت هم انجام شده و خود وراث هم مشکلی با این ندارند که ماشین دست من هست.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید علی زارعی

profile
up
down

برای این که بتوانید از بیمه مبلغ خسارت را دریافت کنید باید از همه وراث بخواهید که به شما وکالت بدهند برای دریافت این خسارت به جای پدرتان که فوت شده.

در بیمه هم معمولا چون از ثبت احوال استعلام می شود، به هیچ عنوان نمی شود بیمه را به نام فردی که فوت کرده است صادر کنند برای همین در بیمه نامه شخصی که در واقع نام پرداخت کننده ی حق بیمه هست به عنوان بیمه گذار ثبت می شود. بنابراین شما باید یکی از وراث برای مثال خودتان، از طرف بیقیه وراث به عنوان ذینغع انتخاب شود.