مبلغ هدیه تولد نوزاد از طرف تامین اجتماعی در سال 1400 چقدر است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم مبلغ هدیه تولد نوزاد از طرف تامین اجتماعی در سال 1400 چقدر است؟ و چه شرایطی نیاز دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سجاد اسکندریان

profile
up
down

با سلام دوست عزیز. سازمان تامین اجتماعی در خصوص تولد نوزاد هیچ هدیه و کمک هزینه ای ندارد و همچین چیزی برای آینده در قوانین تامین اجتماعی پیش بینی نشده است.

در این زمینه این سازمان تنها ارائه دهنده هدیه و کمک هزینه ازدواج است که به بیمه شدگان مرد و زن تعلق می گیرد و باید این بیمه شدگان در حدود 5 سال قبل از تاریخ عقدشان سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشند. مبلغ این هدیه برابر است با میانگین حقوق شخص بیمه شده در مدت دو سال پیش از ازدواج که از آن بیمه کسر شده است.