مدارک لازم برای شکایت از کارفرما و هزینه ی شکایت

report گزارش

سوال شده توسط فواد محمدی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید برای شکایت از کارفرما به علت عدم پرداخت حق بیمه چه مدارکی لازم هست و چقدر هزینه میبره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت بخیر برای شکایت از کارفرما به اداره کار لازم نیست هزینه ای بپردازید و مدارکی که نیاز دارید:

کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه، کپی دفترچه بیمه (در صورتی که دارید)

فیش حقوقی یا پرینت حساب بانکی که حقوق دریافت میکردید ( برای اثبات اینکه شما در آنجا مشغول بوده اید و مزد دریافت میکردید)

قرارداد کار ( اگر قرارداد کار نداشته باشید هم شکایت شما قابل رسیدگی است، زیرا مطابق با قانون کار قرارداد شفاهی هم معتبر است و وجاهت قانونی دارد)