عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما با وجود رد کردن اسم در لیست بیمه

report گزارش

سوال شده توسط مرتضی فتاح در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر من مدت دو سال در یک شرکت خصوصی کار کرده ام ، کارفرما اسم من را در لیست بیمه رد کرده است اما حق بیمه من  به مدت سه ماه پرداخت نکرده. آیا میتوانم از کارفرما شکایت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله اگر برخلاف ماده 148 قانون کار، کارفرما حق بیمه کارمند را پرداخت نکند، علاوه بر جبران حق بیمه ای که موظف به پرداخت ان بوده، با توجه به شرایط و مراتب جرم به پرداخت دو تا ده برابر حق بیمه محکوم میشه.