آیا فردی که در شرکتی مشغول به کار است و همزمان سهامدار همان شرکت است، مشمول قانون کار می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

آیا فردی که در شرکتی مشغول به کار است و همزمان سهامدار همان شرکت است، مشمول قانون کار است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

اگر علاوه بر سهامدار بودن یا عضویت در هیات مدیره یا مدیر عامل بودن، در آن واحد مشغول کاری باشد و در ازای آن مزد دریافت کند، بنا به رابطه کارگر کارفرمایی ایجاد شده مشمول قانون کار می شود.