آیا مستمری پدرم پس از فوت بنده به همسرم خواهد رسید؟

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام. پدر بنده بازنشسته نیروهای مسلح هستند و حقوق مستمری ایشان پس از فوت خودش و مادرم به بنده تعلق گرفته است. من هم به دلیل از کارافتادگی کامل، تحت پوشش پدرم بودم. سوالی که داشتم این است که اگر من ازدواج کنم و بعد خدایی نکرده فوت کنم آیا این مستمری از من به همسرم میرسد یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین صدیقی

profile
up
down

با سلام. خیر،‌ مستمری که از پدرتان به شما تعلق می گیرد امکانش وجود ندارد که بعد از شما به همسرتان تعلق گیرد زیرا مستمری افراد تنها به فرزندان و همسرشان تعلق میگیرد و به عروسش تعلق نخواهد گرفت.

یعنی در صورت فوت فرزند تبعی بازنشسته، مستمری این فرد به همسر و فرزندان این فرزند تعلق نخواهد گرفت.