آیا شرایط هدیه ازدواج تامین اجتماعی را دارم؟

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی خوشرام در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. بنده بیمه مشاغل آزاد دارم و حق بیمه پرداختی با نرخ 18 درصد است. حدود 5 سال می شود که دارم حق بیمه پرداخت می کنم و سابقه بیمه دارم. بنده به تازگی ازدواج کردم و میخواستم ببینم با این شرایط هدیه ازدواج تامین اجتماعی به من تعلق می گیرد یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

سلام. متاسفانه خیر، این هدیه به شما تعلق نمی گیرد. بر اساس قوانین تامین اجتماعی افرادی که تحت پوشش بیمه مشاغل آزاد هستند نمی توانند از خدمات کمک هزینه ازدواج، غرامت و دستمزد در هنگام بارداری و بیماری، کمک هزینه سفر بیمار و همراه بیمار، بیمه بیکاری، پروتز و اروتز و کفن و دفن استفاده کنند.