آیا بیمه هزینه دوبار برای یک عمل را پرداخت میکند؟

report گزارش

سوال شده توسط فتاحی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من 6 ماه پیش بخاطر انحراف بینی تحت عمل قرار گرفتم که هزینه عمل رو هم بیمه پرداخت کرد. حالا بعد از شش ماه بخاطر مشکلات دیگه ای که بینی من داره و درد های شدید نیاز دارم که دوباره عمل کنم. می خواستم ببینم آیا این بار هم بیمه قبول می کنه که هزینه عمل رو بپردازه یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

با سلام و درود. ببینید معمولا شرکت های بیمه هزینه اولین عمل را پرداخت می کنند و برای عمل مجدد هیچ هزینه ای را متقبل نمی شوند مگر این که واقعا تصادفی یا ... به وجود آمده باشد و یا این که با مراجعه به پزشک مخصوص بیمه ایشان تایید کنند که واقعا بینی شما نیاز به عمل جدی دارد.

به هر جا شما باید برای این که از این مسئله مطلع شوید به بیمه مراجعه کرده و پزشک بیمه شما را معاینه نماید و مدارک پزشکیتان را هم بررسی کند. در واقع بهترین راه همین است.