آیا مشمول مالیات اتفاقی هستم؟

report گزارش

سوال شده توسط شهاب ضیایی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. سال 85 مادرم سه دانگ از مغازه اش را به نام من و سه دانگ دیگر را به نام خواهرش زد و در محضر صلح کردند.

در سال 99 مادرم متاسفانه از دنیا رفتند و همین دو ماه پیش ما مغازه را فروختیم. چند روز پیش برای انتقال سند به دارایی رفتیم که به ما گفتند باید مالیات اتفاقی پرداخت کنیم. می خواستم ببینم که آیا واقعا با این شرایط ما مشمول مالیات اتفاقی می شویم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید میثم موسی‌زاده

profile
up
down

با سلام. بله با توجه به شرایطی که گفتید شما مشمول مالیات اتفاقی می شوید. البته این بستگی به شرایط صلح نامه هم دارد که ارزش معامله چقدر است.

با احترام.