اگر در فاکتور فروش کد ملی ثبت شود، فرد مشمول مالیات می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط راهله هژبریان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. بنده در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم. در فاکتور های فروش غیر رسمی که اغلب زیر 50 میلیون هستند،شماره کارت و کد ملی من با مهر قدیمی شرکت که در حال حاضر وجود خارجی نداره، ثبت میشه. سوال بنده این هست که آیا با این شرایط برا یمن مالیات میاد؟ چه کاری برای پیگیری باید انجام بدم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سعیده نیکزاد

profile
up
down

با سلام

جالب است بدانید که شما علاوه بر

اینکه مسئول هستید و از سوی اداره دارایی فراخوانده می شوید، چنانچه به حساب شخصی

شما پولی واریز شده باشد، مالیات مطالبه می شود و از نظر حقوقی هم مورد بازخواست

قرار خواهید گرفت.

بااحترام