آیا مفاصا حساب بیمه شامل شریکی که اطلاعاتش به عنوان کارفرما اورده نشده، الزامی است؟

report گزارش

سوال شده توسط خدیجه ساداتی در دسته بندی مفاصا حساب بیمه

پروفایل
up
down

سلام. پدر من صاحب 3 دنگ از یک سوپر مارکت است که در حال حاضر تصمیم به فروش سهم خود گرفته است. اسم پدرم بعنوان کارفرما رد نشده و شریکشون به عنوان کارفرما معرفی شدن. میخواستم بدونم که با این اوصاف هنگام فروش بابت سه دنگ بایستی مفاصا حساب بیمه بگیریم؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجتبی شیخی

profile
up
down

سلام

مفاصا حساب برای ملک در نظر گرفته می شود و تمامی افراد صاحب ملک ملزم به پرداخت مفاصا حساب هستند. (طبق ماده 39 سازمان تامین اجتماعی)

با احترام