برای مواردی که مشمول فاکتور می شوند، مفاصا حساب خدمات سایت چگونه محاسبه می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط سرایی در دسته بندی مفاصا حساب بیمه

پروفایل
up
down

با سلام و احترام

برای فعالیت های خدماتی بدون قرار دادی سایت که به صورت فاکتوری انجام شده است، تا سقف چه مبلغی معاف از پرداخت مفاصا حساب است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مراد مسلمی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

اگر سایت به تنهایی انجام شده باشد، بایستی کارفرما این مورد را به تامین اجتماعی اعلام و بر این اساس مشمول موضوع ماده 38 تامین اجتماعی در جهت صدور مفاصا نمی گردد.با توجه به اینکه سایت به عنوان کالای ساخته شده محسوب نمی شود و انجام فرایند ایجاد می شود، صدور فاکتور شما را از دریافت مفاصا حساب منع نکرده و ضریب این دست از خدمات 16/67 درصد از کل مبلغ خواهد بود. اما اگر از شرکت های انفورماتیک باشید، بر اساس بخشنامه 14 بدون اخذ وجه مفاصا حساب برایتان صادر می گرد؛ اما تعهد بازرسی از دفاتر جز لاینفک این مورد خواهد بود.