آیا مدت استعلاجی در طرح را باید جبران کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط بهره وری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده یک پزشک هستم که دارم تخصص میگیرم و در حال گذراندن طرح هستم. بنده دو ماه مرخصی استعلاجی گرفتم که در کمیسیون دانشگاه تایید شده. می خواستم ببینم بعد از این مدت استعلاجی آیا باید جبران هم کنم؟ حقوق این مدت که در مرخصی استعلاجی هستم را چه کسب پرداخت می کند؟ بیمه یا کارفرما که در واقع همان دانشگاه است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

با سلام.

کمی اطلاعاتی که دادید ناقص است اما با فرض این که شما مشمول قانون کار هستید و مدت مرخصی استعلاجی شما بر اساس قوانین تامین اجتماعی تعیین شده است. بنابراین تامین اجتماعی مسئول پرداخت حقوق و دستمزد شما در بازه ای که از مرخصی استعلاجی استفاده می کنید، است.