آیا میتوانم کد کارگاهی دریافت کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد مغربی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

بنده در یک شرکت خصوصی چندین سال است که کار میکنم و دارای چندین سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم. چند وقت پیش جواز کسب دریافت کردم اما خودم در محل کارگاهی که برایش جواز کسب گرفتم حضور ندارم. در واقع برادرم کلیه امور مربوط به کارگاه را مدیریت می کند.

میخواستم ببینم در صورتی که من برای کارگاهم بخواهم کد کارگاهی دریافت کنم و لیست بیمه کارکنانم را رد کنم آیا ممکن است که برای بیمه من در شرکت فعلی که در آن کار میکنم مشکلی پیش می آید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین دهقانی

profile
up
down

با سلام. خیر مشکلی برای بیمه شما در شرکتی که مشغول به کار در آن هستید پیش نمی آید. شما می توانید برای کارکنان کارگاه خود لیست بیمه رد کنید اما در صورتی که بخواهید برای خود از طریق کارگاهتان بیمه کارفرمایی دریافت کنید باید تصمیم بگیرید که بین بیمه کارفرمایی از طریق کارگاهتان و بیمه ای که بخاطر کار در شرکتی که در آن کار می کنید برایتان رد میشود، یکی را انتخاب کرده. چون در صورت ثبت یکی، دیگری لغو می شود و باید این مورد را هم به تامین اجتماعی اعلام کنید تا مشمول جریمه نشوید.