آیا برای اشتغال باید از پوشش پدرم خارج شوم؟

report گزارش

سوال شده توسط ترابین در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من یک دختر مجرد هستم که تحت پوشش بیمه پدرم هستم. مدتی بود که دنبال کار بودم و الان قصد دارم در شرکتی مشغول به کار شوم اما از این شرکت به من اعلام کردند که من تحت تکلف بیمه پدرم هستم و برای این که بتوانند من را در لیست بیمه خودشان رد کنند باید پدرم من را از پوشش خود خارج کند.

آیا این موضوع که باید حتما از پوشش بیمه پدرم دربیایم درست است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

با سلام. شما تا زمانی که تحت پوشش بیمه پدرتان هستید نمی توانید از بیمه دیگری استفاده کنید به طور هم زمان. و شرکتی که می خواهد شما را استخدام کند بر اساس قانون کار موظف است که تمام کارمندان خود را به صورت اجباری بیمه کند و اگر این اقدام را انجام ندهد مشمول جریمه خواهد شد. بنابراین اگر شما می خواهید که در این شرکت مشغول به کار شوید باید حتما از پوشش بیمه پدرتان انصراف دهید و بیمه شرکت را دریافت نمایید.