آیا میتوان میتوان از دو کارگاه بیمه رد کرد؟ یکی به عنوان کارگر و یکی هم کارفرما

report گزارش

سوال شده توسط kazemi در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من کارمند یک شرکت خصوصی هستم و 7 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی و کار دارم. به تازگی یک کارگاه راه انداختم و جواز کسب دریافت کردم اما اداره کارگاه را به شخص دیگری سپرده ام. می خواستم بپرسم اگر برای کارگاه کد کارگاهی دریافت کنم و بخواهم برای کارکنانم لیست بیمه رد کنم آیا مشکلی پیش می آید در رابطه با بیمه اجباری که دارم از شرکتی که در آن کار می کنم دریافت می کنم؟ ممکن است که بیمه من را در شرکت خصوصی که در آن کار می کنم قطع نمایند از طرف بیمه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

سلام دوست عزیز. خیر مشکلی برای بیمه شما پیش نمی آید. دریافت کد کارگاهی و اقدام به ارسال لیست بیمه کارکنانی که در این کارگاه مشغول به کار هستند هیچ خللی در کار و بیمه شما در شرکت دیگر ندارد. یعنی کارفرما می تواند خودش به عنوان کارمند در شرکت دیگری مشغول به کار باشد و بیمه اجباری برایش رد شود چون رابطه کارگری و کارفرمایی بین او و کارفرمایش در آن شرکت وجود دارد.